Mindennapjaim

Mindennapjaim

Megtörtént!!!!

2019. október 23. - Bubcika

Hát megtörtént!! Elköltöztem! A gyerekek úgyszintén. Kétfelé költöztünk. Na jó mondjuk kb 500 méterre lakunk egymástól. 5 perc alatt bárki ott lehet a másiknál. Napi kapcsolatban vagyunk telefon messenger meg hát személyesen is. Szép kis kecójuk van! Nekem is. Csaaaak .... Fura teljesen egyedül. Főleg ilyenkor este. Mer napközben még elvagyok, de este azért kicsit elszorul a torkom. 4 napig sirattam a volt lakásomat. Főleg tegnap. Amikor végleg bezártam magam mögött az ajtót. 

Az nagyon szar volt. Még a biciklitárolóban ott van a porszívóm, meg 2 zsákban ágynemű. Holnap elhozom azokat is. Aztán nem karok arra menni. Bár ha a kulcsokat át kell adni, akkor még lehet, hogy oda kell menni. Jaaaaj!  A fenébe belegondoltam és már megint bőgnöm kell!! 

Na! Borzalmas volt ez a költözködés! Az a sziszifuszi cühölés, amit csináltunk. Csináltam. Ha legközelebb költözöm akkor bútorszállítóssal. Hacsak nem új bútorokat veszek!!! 

De lehet legközelebb nem albérletbe megyek. Hanem a Faterhoz. Mert feldobott egy lehetőséget. De mindenképpen oda fogok menni, mert én nem fogok összevissza költözgetni az biztos!!!

Szerintem jobb lesz, ha majd megyek dolgozni hétfőtől. Hazajövök, benyomom a gépet, vacsi fürdés csicsika.

 Hiányoznak a gyerekek is. De nem omlunk össze Era! Erős nő vagyok. Kaptam a büdös nagy pofonokat az élettől rendesen! Más a negyedébe beledöglött volna! 

Mondjuk beledöglöttem én is ebbe rendesen. 

3 napig nem volt netem sem!!!  Szombat este kukaeste volt. Se tv, se számítógép se dvd lejátszó. Mobilneten nyomtam egy darabig. Vasárnap már összeraktam a dvd lejátszót, meg a számítógépemet. Harry Pottert néztem. Na! Hétfőn bekötötték a lakásba a netet, meg a TV-t. Egyszerűen áthelyezték a szolgáltatásomat ide. Oszt kész.

Pista nem nagyon segít hangulatügyileg. Rengeteget segített a költözéskor. Aztán rá 2 napra már olyan volt, mintha vérig lenne sértődve rám. Csak gőzöm nincs miért. Olyan izé. Csak az a baj, hogy akkor enyhül ez az esti izé hangulatom, ha itt van egy kicsit. 

Mantra zenéket hallgatok. Om gam......

A bejegyzés trackback címe:

https://bubci.blog.hu/api/trackback/id/tr1015257248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vezek Elek 2019.10.23. 21:02:11

Nyugi Era!+ Én 13-szor költöztem. Innen már csak az idősek otthonába visznek el. Kialakul a napi rutin és pár hónap múlva nem érzed magad magányosnak, hanem élvezni fogod, hogy van időd magadra, tudsz pihenni úgy, hogy senki nem zavar meg benne... stb. Ha meg nagyon hiányoznak a gyerekek, az az 500 m nem távolság. Érezd magad jól az új helyen!!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.24. 06:43:09

lakd be hamar, érezd jól magad, próbáld meg, csinosítgasd, kerüljön minden a helyére.
mantra helyett rák end roll, vagy acévillámdécét javallok!! gyógyít, hidd el!!!
lesz a titkos kecóban lakásavató buli???:):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása