Mindennapjaim

Mindennapjaim

Roppantul érdekes!!!

2019. szeptember 20. - Bubcika

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Társkereső oldal. Tagja voltam. Nagyon szerettem. Főképp a naplózás miatt. Volt ott minden. Barátságok szerelmek cicaharc és durva dolgok is. Én egyiknek sem voltam szereplője, mindig is kívülálló voltam mindenben . Írtam a naplóimat mint a hétszentség, Mindent ami eszembe jutott. Kaptam jó tanácsokat, emberi szót. De volt amikor kaptam mocskot is a nyakamba és igazán nem értettem a miértjét. Mindegy én írtam tovább. Pár emberrel szorosabban tartottam a kapcsolatot. Volt pár naplóm amiben kijelentettem ország és világ előtt, hogy  én nem segítek haragudni senkinek. Nem érdekel ki kivel hol mikor mit csinált mit nem csinált ki kinek a kije stb. Most sem érdekel!  De fura dolgot tapasztalok. Akivel amott összeismerkedtem, nagyjából ismerősnek jelöltük egymást a Facén.  Aztán hogy egyre többen kiregeltek a Frrrr-ról meg meggabalyodtak ott a dolgok, egyre többen töröltek az ismeretségükből. Aztán, kiregeltem én is mert minek legyek ott, ha nincs hová írni? Még többen töröltek. 

Elkaptam egy szösszenetet, hogy minek állok én itt szóba olyanokkal akik onnan eljöttek. Mert itt találkozni régi tagokkal és többen örültek nekem , hogy itt (is) írok, mert amott is szerették az írásaimat. 

Most is azt mondom: Nem segítek haragudni senkinek. Miért ne álljak szóba olyanokkal akikkel soha életemben semmi bajom nem volt???? Egyvalakit már 10 éve kedvelek, mert Ő volt amott is az Első ember, aki Emberi módon szólt hozzám és ezt soha nem fogom elfelejteni, hiába haragszik rá ez meg az. Én nem mert nincs miért. Szóval ezek után sok emberrel nem ismerjük egymást többé a Facén. Mit tehetek? Ha így gondolják..... 

Egyébiránt meg kéretik nekem szurkolni, mert nemsoká megyek háztűznézőbe! A gyerekeknek sikerült albérletet találni!!! Jó helyen, jó árban. Nekem van foglalva a Nővérszállón szoba. De csak akkor megyek oda, ha semmi lakást nem sikerül találnom mondjuk 2-3 héten belül. Nem. Az sok. Ma megyek nézni egyet. MOST!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubci.blog.hu/api/trackback/id/tr3215137520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vezek Elek 2019.09.20. 16:26:35

Szorítok, hogy sikerüljön!!! Egy zsákkal....!!!! :)) A többivel meg ne foglalkozz, szóra sem érdemesek!

Bubcika 2019.09.20. 18:24:11

Köszönöm!!! Úgy tűnik, hogy sikerült!!!

dr.ahalan 2019.09.20. 20:06:10

@Bubcika: De jó lenne, ha végre egyenesben lennél! Drukkolok!

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.21. 06:45:05

a nővérszállót preferálnám a helyedben!!!
izgalmas lenne hétvégente az ereszcsatornán felmászni a harmadikra!!!!
:):):):):):):):):):):):):):)

Bubcika 2019.09.21. 11:28:14

@Kálmán Barna Mikorka: ott csak egy emelet van. De ha egy mód van rá kihagyom.

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.22. 05:59:36

@Bubcika: beismerem, nekem is gondot okoz már a mászás!!
:):):):):):):):)
süti beállítások módosítása