Mindennapjaim

Mindennapjaim

Helló!!!!

2019. augusztus 30. - Bubcika

Igenigen elmaradtam innen!!! Volt az elmúlt 2 hétben sok minden! Főként hőguta ebben a dögmelegben. Mert itt nálunk egész nyáron 30 fok felett volt a hőmérséklet, kivéve 1 hetet júliusban. Elkerült a lehűlés, az eső.

De voltunk "nyaralni" 3 napot Gyulán a múlt héten. Életem legfrankóbb szállodájában. Imádtam! Csak a szobánktól nem voltam elragadtatva!!!  Mintha 12 éve nagyobb szobában lettem volna. Az ablakok egész kicsik voltak és a kilátás.......! Egy valaminek a tetejére nyílt az ablakunk. A tájból semmit nem láttunk. A szobában a fürdőben hangyák és fekete hajszálak. És rohadás meleg. Légkondi One! Pedig egy előkelő szálloda az Erkel. Dürer szárnya!!!! Az igen! De mi a Munkácsyban voltunk. Anno az 5. emeleten voltam, az ablakok nagyobbak voltak, a kilátás is szép volt. Úgy látszik csak ez tudták kiadni. Mert amúgy telt ház volt. Volt ventilátor. Kellett is! Mondjuk a szobába csak aludni mentünk. Fürdőztünk naphosszat. Ettünk fürödtünk és döglöttünk.  Aztán hazajöttünk.

Másnaptól 3 napon keresztül Lajos napoztunk. Egész v asárnap ott rohadtam a Fater konyhájában. 40 fokban. 

A Fater rémítgeti az albérlőjét. Hogy úgy készüljön, hogy mennie kell, mert Én fogok odaköltözni. Jó tudni!!! 

Megnyugtattam az albérlőt, hogy maradjon nyugodtan, nem fogok odaköltözni!! Hadd tudjam már hová megyek lakni!!! Van már alternatíva. Idő kérdése.

Itthon voltak a nagyfiamék is. Ittalvós bulin. Szerencsére csak 4 en jöttek. De volt felfordulás rendesen. Mindenáron rám akarták testálni a legkisebb gyereket míg ők elmennek a barátokhoz. Pont a problémásat. Én nem tudok más gyerekével mit kezdeni!!!! Fölneveltem a saját kettőmet. Annyi. Ha saját vérű unokám lenne az más szitu. De ez nem az én kutyám kölyke. Jó lehet egy ilyet is szeretni mondják, de én nem vagyok erre képes. 

Aztán tegnap voltam Pesten!!! A mennem kell című történet.  Aki ismer, már tudja, hogy fél, egy évben egyszer rámjön, hogy mennem kell. És általában Pest  célpont.  

Busszal szoktam menni. Van ami csak Csongrádon áll meg aztán Félegyházánál fölmegy az autópályára és meg se áll Pestig. 2 óra az út. Azon a reggelen én nem tudom mi volt velem, de voltam olyan rosszul mint a fene! 

Ilyenkor érvényesítem, hogy éjféltől nem iszunk. Merthogy a buszon nincs klotyó. meg 2 órát hólyag is kibír. 

Meg amikor nem. Mint tegnap.  Nem ittam. Csak kávét. Indulás előtt még egy klotyó itthon aztán 6 kor már lent voltam a busznál. Az meg negyed óra múlva jött!!!! Felszálltam, és......Naneeeee!!! Pisilnem kellett!!! 

Nem hiszem el!!!  Alig hagytuk el a Szentes táblát már egyre jobban. Csongrádon meg nem szállhattam le, mert felszálltak és indultunk is. Na mindegy. Szép kis utazás volt! Egyre egy klotyó lebegett a szemem előtt. És az, hogy mi van, ha hólyag elereszti magát? Most akkor nekem pelenkában kellene utaznom? Vagy mi a franc?

Azt sem tudtam hogy üljek már!  Ráadásul Pesten dugó volt! De kibírtam. Soha nem volt még ilyen. Nagyon rossz volt!  Szerencsére nem fütyültem össze magam! Egyébként nagyon vacak ez. Az a baj, hogy vonaton sem megy.

Elmentem a Vásárcsarnoknál a Fool Moon ba. Ott szoktam venni a Füstölőimet és vettem egy kis Buddha szobrocskát is. Aztán irány a West End. Délután pedig az Állatkert! Általában egy nagyobb oldaltáskával szoktam menni ilyen utakra.  Az eredmény, hogy lerohad a fél oldalam. Divat most a csajoknak az  ilyen kis hátizsákocska.  Anno azt mondtam, hogy éééén? Hátizsákkal? Soha???? Most meg vettem egy helyes kis rózsaszínt és mint egy nagyra nőtt teknősbéka, róttam Pestet.  Rohadt meleg volt!!! De letojtam!! Csodás volt minden! A Lepkeházban mintha tündérmesébe csöppentem volna! Máshol Madárkák szabadon! Papagájok is! Majdnem elsírtam magam! Voltak párakapuk. Jól megpárásítottam magam! Vonattal akartam este hazajönni. De írta a  Mávinfo, hogy pont azon a vonalon van gebasz meg pótlóbuszok, ahol én jönnék. Na tudod mikor! Akkor nézzünk buszt. 19.15. Jó. Akkor majd azzal. De aztán én úgy elfáradtam meg kitikkadtam a hőségtől, hogy úgy döntöttem, hazajövök én a 18.00 as Gyorsjárattal! Milyen dögmeleg van a Földalattin meg a 3 as metrón!! Azta!

A Nagyvárad tértől meg gyalog a Buszpályaudvarig. A Grupamában meg meccsre készültek. Árulták a szotyolát zsákból meg mindenféle izét.

Volt a buszon légkondi!!!

Ma meg Temetésen voltam. Borzalmas volt! 

Még a jövő hetet kértem szabinak a Lecsófeszt miatt. Kérdés, hogy nem e be kell majd mennem a kolléganő helyett akinek ma temették az apukáját. Kedvenc kollegina úgyhogy kimentem a temetésre.. Szörnyű volt.

Délután tánc volt. Igen érdekes lesz a Lecsófeszt. Egy hét múlva. Még nincs kész a koreográfia, még nincs kész a ruhánk. Még lesz 2 próba. Azt mondta a kollegina, hogy tud majd menni dolgozni. De ha nem .... 

Jobb lenne neki dolgozni már csak terápiás céllal is. A házassága is odavan. Az ura ebben a nehéz időben sem nyújtott támogatást neki. Ott állt mellette, de meg nem fogta volna, szegény pedig eléggé kivolt.  Úgy ment mellette mint a birka. Pedig ilyenkor kapaszkodni kell valakibe aki végigtámogat  ezen az úton. De nem. Századszorra is megerősödött bennem: Maradok Mingli. Hát röviden ennyi. Ami kimaradt, megírom legközelebb. Nem 2 hét múlva!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubci.blog.hu/api/trackback/id/tr9515032622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.31. 09:26:52

első!:)
a pisiriadós az karaj volt:):):):):):):)
a szállodai szoba vérforraló, reklamálni kell ilyenkor. ( amúgy a fekete pinaszőröket a hangyák hordják be!!!!)

:):):):):):)

Bubcika 2019.08.31. 19:30:33

@Kálmán Barna Mikorka Hosszabb volt, mint a Pinaszőr! Tökszőrnél is! :))))

Voltam 2019.09.01. 15:25:04

@Bubcika:

"Hosszabb volt, mint a ............."

Ugyan már!
Látom, nem vagy tisztában pl. a Bolgár lányok intim helyeken növő "hajának" hosszával.
Na Bubcdika babcikája Voltamkának, az a fanszőrzet bizony olyan, hogy még befonva is combközépig ér, a kiterjedése pedig legalább a köldök vonaláig.

A Balkán más nemzetiségű nőinek ilyen jellegű specialitásairól pedig kérdezd nyugodtan Barna Mikorkát, akinek első, sőt, saját kézből való értesülései vannak, és ebben a témában disszertációt is írt, Capillus longus ore, avagy, amikor szőrszál helyett egész copf ragadt a nyelvemre címmel. :D :D

:)

dr.ahalan 2019.09.02. 00:38:32

Legközelebb szólj, ütközhetünk, a Telihold pofátlanul drága üzlet, szívesen beviszlek a nagykerbe... Már füstölő-ügyileg! Hány, de hány éve mondom! Mamlasz vagy! Töredék áron vásárolhatnál... Csoda dolgokat! Csak úgy mondom! :))))

Bubcika 2019.09.11. 00:43:31

@dr.ahalan: Köszi! Cuki vagy! Egyetlen dobozzal vettem csak, Szantálfásat. Annak imádom az illatát.

Voltam 2019.09.11. 15:13:23

@Bubcika:

Te csak ne nagyon röhögj, mert a végén még megfogom a "bubcikádat", hogy kiderüljön, van-e rajta copf. ;)

:)
süti beállítások módosítása