Mindennapjaim

Mindennapjaim

Hastánc

2019. augusztus 06. - Bubcika

Az idén egyetlen fellépésünk volt még. Azon sem voltam ott, mert dolgoztam.

Minden Augusztusban megrendezik a Körös-Toroki napokat. Fel szoktunk lépni.Hm! 4 éve ott adtam elő először a szólómat. De jó is volt!!! 

Szóval most is meg lettünk hívva fellépni vasárnap. Gyakoroltunk ezerrel, örültem, hogy végre közönség előtt leszünk. Kis kikapcs. Erre vasárnap délután beborult. Rondán. Írják a csongrádiak, hogy náluk szakad. Jóvan, hát délután 5 kor van fellépés, addigra majdcsak eláll. 15.20 kor elkezdtem készülődni. Éppen felkentem a vakolatot a pofámra, filóztam, hogy süssem vagy vasaljam a hajamat aztán úgy döntöttem, semmit nem csinálok vele. Erre jön a telón egy pittyenés amitől egy világ omlott össze bennem! Lefújták a fellépést!!! Amiatt a 3 szem eső miatt!!!! A szervező ráírt Anyánkra 15.40-kor: Itt esik. MI legyen? Azt írja vissza ez a Jóasszony, akkor nem megyünk!!! Nehogy baj legyen!!!! 

Na igen, pár éve 2 nőbe belecsapott a villám. 

De délután 4 kor már ragyogott a nap!!!!!! Akkor kellett volna indulni! Írták ott ketten, hogy nem is baj, mert fája feje és fexik, a másik meg bezabált. Nem akartam elhinni, hogy nem megyünk. 

Nagyon mérges lettem!!! Jelzem mire a fellépésünk lett volna, akkorra gyönyörű idő lett. Én nem  tudom miért kellett ezt ilyen gyorsan lemondni??? Van ebbe olyan, hogy a naccsasszonynak ne volt kedve.Szerintem. De én akkor is úgy felhúztam magam, hogy azt sem tudtam merre szaladgáljak. 

Lementem, hogy majd fagyizok. 100an álltak sorba.  Fölkaptam magam, föl a bringára, ki a temetőbe. Hogy majd jól kipanaszkodom bőgöm magam. Hát az sem jött össze. Na vissza a fagyishoz, de klotyóra is mennem kellene. DE megint 100 an álltak sorba! Hazajöttem, megfogtam az ágyamat és becühöltem középre. Bevettem a bogyómat és filmeztem. Este 9 kor nekem jött, hogy én nem akarok úgy aludni, ahogy van az ágyam. Én állat, gyorsan visszapakoltam a fal mellé. Hüjjjjjje Bubci!!!

Már előre félek. Most szombaton megint fellépés. De most színpadon. Kíváncsi vagyok elmegyünk e, vagy megint indulás előtt fél órával fújják le. 35 fok lesz!!! Aztán már csak a Lecsófesztivál marad. Azt már nem meri lemonda

ni az egyszer biztos. Mert Szentes előtt be kell dobni a cuccot!!!

Azért sem adok táncbérletre valót!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubci.blog.hu/api/trackback/id/tr7014998396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltam 2019.08.06. 20:53:34

:)

Na, a hastánc már majdnem megvolt, csak éppen pont a riszálás maradt el. :D

:)

Bubcika 2019.08.09. 13:38:10

@Voltam: Remélem a holnapi nem marad el.

Voltam 2019.08.10. 14:35:14

@Bubcika:

Hogy változik a világ. Régen a nők egészen más miatt aggódtak, ha elmaradt, és megkönnyebbültek, amikor mégis megjött. :D :D
Most meg az miatt aggódnak, hogy ne maradjon el. :D :D

:)

Bubcika 2019.08.13. 19:31:26

@Voltam: :))))))))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása