Mindennapjaim

Mindennapjaim

Jóvanna!

2019. július 17. - Bubcika

Itt vagyok már!  Meg akartam várni, míg elfoglalhatom az Őrhelyemet az éjszakás forgószékben! Csak a múlt héten meló volt melóval, este meg már agyam sem volt, hogy lekopogjak valami épkézláb gondolatot. Az elmúlt 2 napban meg volt némi ünnep, torta, pizza, halászlé fagyi stb.  Barna riadó máris volt, amint betettem a lábamat a kórterembe. Mondhatnám, hogy örömében összesz..ta magát, de tényleg olybá tűnik a dolog, hogy nekem külön csinálják. Még egy kicsit fura nekem itt írni de majd belejövök.  Hát P, kérem tisztelettel még megvan. Hogy mi tart bennünket még egymás mellett azt már szerintem egyikünk sem tudja, de már tizenkilencedik éve tart a dolog. 

Hastánc: Az is megvan még! Próbálkoztam saját koreográfiákkal de a lakáshelyzet megváltozásától való para megakasztott.  Ugyanis ugye a saját kecómból albérlet lett, és 2 év után a tulaj úgy döntött, neki rengeteg lóvé kell és el akarja adni. Állítólag jelentkezett valaki aki úgy venné meg, hogy benne maradhatunk és neki fizetnénk tovább a bérleti díjat. Ami szépen hangzik, DE! Neki is kauciót kellene fizetni!!! Nekem meg nincs annyim, hogy kb 200 rongyot kifizessek. Amúgy meg a fiataloknak ha bejön az új melójuk akkor a próbaidő után lekoccolnak a mamahotelből. Akkor én sem maradok ott. Annyiért meg végképp nem amit most kér a tulaj.

Csak az érdeklődő nem jelentkezett. Valahol örülök neki, mert lehet tovább spórolni. De azt viszont eldöntöttem, hogy nem fognak még egyszer kényszerhelyzetbe hozni, mint anno.Van nővérszálló, ott potom pézé ellehetek nyugdíjig. Addig meg majdcsak alakul a helyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubci.blog.hu/api/trackback/id/tr7914968286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.07.18. 00:16:56

Szegény papagáj! Mennyire örültél neki, emlékszem. :(((
Még arra is, amikor először engedted ki. :)

Az mindenesetre nagy öröm, hogy az a rettenetes szék ki lett hajítva! :)))

Voltam 2019.07.18. 08:51:51

Mindig is a titkos vágyaim között szerepelt, beosonni egy nővérszállóra. :)

Blogolda 2019.07.18. 09:22:08

hmmm...19 év, gombócból is sok :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 15:14:05

@Blogolda: megelőztél. betűről betűre ezt akartam írni!!:):):):):)
kedvezménnyel már lehet szabadulni a böriből ennyi idő után gyilkosságért!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 15:27:23

@Voltam: teljes szívemből, őszintén drukkolok neked, hogy sikerüljön! de, ha végeztél a küldetéssel, akkor ne csodálkozz, ha hetekig aprófát hugyozol!!:):):):):):):) már, ha túléled:):):):):)
süti beállítások módosítása